Längesen

Ni kan vara lugna jag har inte gått och tänkt på jobbet konstant i två veckor.. Nä jag har haft det myspys.

Julafton var toppen. Fick mycket jag önskat mig och lite till och det är BRA! Snyggaste ridbyxorna i världen är jag numera ägare till lika så Sex and the City filmen.
Mycket fin och underhållande film och dom jag delade denna upplevelsen med var inga andra än mina söta killkompisar. Dom var kanske inte sjukt roade av filmen, tyckte mest att kvinnor är knas och det är vi nog? Fast gud vad fin garderob... =)

Idag har det förberetts nyårsfirande. 3:e året nu som man håller fest.. Men kul ska det bli, det mesta är nu inhandlat och det är bara städning och lagning av mat som är kvar.... puh.

Nä nog om detta, ses och hörs!

TAKE CARE :)


Julgran&julskinka&Annika&Nyår

Idag var det min sista arbetsdag.. inte för alltid men för detta året :) Idag har vi bara julfixat, det har aldrig hänt innan men jag känner liksom att jag är inte är färdig med allt jag borde ha gjort och det skaver på samvetet och det suger! Sen när brydde jag mig om mitt jobb så mycket? Förresten alla ni som har mitt arbetsnummer (växlen) Ring dit för då får ni höra mig prata in ett meddelande både på svenska och utrikiska. FINT!
Nä nog om jobbet.. nu måste jag slappna av och tänka på LEDIGHETEN som ligger framför mig. GUTT!

Julafton i morgon exakt ett år sen sen sist, trevligt! Ska till kusinerna och fira mysigt mysigt! Sen är det juldagen och den ska tillbringas med Ännki Pännki och hennes bönder på tingvalla.. =) Sen är det trettondagsafton och perikles på tingvalla (jag vet att det är igen) MEN måste se P :) MEN VAD SKA JAG GÖRA PÅ NYÅRSAFTON? Nu har ändå Cajsa,jag och Filip ordnat fest två år i rad och då tänker man kanske någon vänlig själ som vill bjuda på fest detta året men ICKE. Blir kanske brudarna och jag? Inte helt fel!

Ajja Annika kom hem idag, så det blir väl en rökrunda med henne ikväll men FÖRST Julgranspyntande, julskinka och mys med familjen :)

Bye bye
None

Som Lena PH säger.. JAG ÅNGRAR INGENTING inte av detta året iaf!

Handboll

Idag har jag varit på handboll, spanat på svettiga muskulösa killar/män i en ich en halv timme.
Inte helt fel..
Handboll är faktiskt rätt kul, händer ju mycket, sen blir jag så jävla inne i matchen och skulle blitt sjukt sur om de förlorade.. men se det gjorde dom inte, matchen fick en vändning och dom vann. Tur var väl det Österporthallen brast ut i total lycka... :) Härlig sport det dära mycket glädje och sorg.

Fast jag måste ju hålla med vissa om att det är ju IFK Ystad som har alla hetingar och YIF har inte lika många, min stora favorit är numera Pierre Hammarstrand. Han är liksom snyggast.
Nästa bild!

Bäst måste jag nog säga var KR eller HK eller SG. Tror att den sist nämnde gjorde allra bäst ifrån sig!

haha roligt citat från matchen: Skövde kommer in blir presenterade. YIF kommer in till robbie's let me entertain you mörkt och eld och blir presenterade. riktigt maffigt. Sen precis innan matchen ska börjar så säger speakern; jag måste ju få presentera kvällens "torkare" (alltså dom som springer ut när domaren blåser timeout för en svettig man har blötat ner golvet och torkar tort). Speakern presenterar dom med namn och allt.... hahaha
"jaja hur går det med din handboll karriär då? Jo den går framåt just nu är jag första torkare på YIFs hemmamatcher..."
Stackars killar!

Det var allt!

CIAO

Landäng

God middag!

Jag vaknade kl 09.00 idag och mådde som en prinsessa, ingen bakfylla, ingen trötthet, ingen allmän dålighet SKÖNT!

Sen åkte Mammsen och jag till landäng i Skurup. Jag har inte varit i en hästaffär på jag vet inte hur länge, falsterbo var senast och det var ett halvår sen och då gick vi knappt i butikerna.. Men det var underbart! Fan jag vilket shoppningsug jag fick, nästan close till när man är i skoaffären. Jag köpte två par ridbyxor (ett par får jag i julklapp) kyra K ridhanskar, två fleecetäcken och en grimma till Zefina, hundgodis och ett gosedjur till Senja och kattgodis till Xantos och Simon. Jag VILL ha nya burbury lindor (som matchar det nya täcket) nytt schbrack, nytt träns, ny snygg ridjacka från Kyra K och lite annat smått och gott.
Endast ett problem, jag har noll pengar och det är snuskigt dyrt med hästgrejor. SNUSKIGT!

Snart ska jag rida dressyrlektion för Lotta i mitt nya underställ och mina nya ridbyxor (kritsträcksrandiga) fas i en hoppsadel! SUGER!

Saknar <3

Hahah såg nyss att mitt USBminne heter PLUTTAN. hahaha
Lägger in en bild från den eller två. Dom ör inte bra! syns att det är ett fyllo som klickat på knappen ;)

            

Fredag

Det är svingutt! OCH jag har inget att göra.. inte bjuden på någon fest.. Skönt faktiskt.. men har folket glömt bort mig?
Nä jag ska inte vara så nojig.
 
Dagen har bestått av julklappar, skämt, julkramar, godis och en hel del stress! Galet men kul!

Jag fick fin fina julklappar av jobb. Jag har i för sig valt dom och slagit in dom till ALLA. Fy vad snäll jag har varit hoppas jag får en fin present av tomten :)
Jo jag fick en julklapp till, ett USB minne med en AQ-logga med alla bilder från julfesten på av MR =) Så nu har jag alla bilder och dom ska nog visas några av dom iaf.

Min nya profilbild är från festen, sjuk, jag fick för mig att jag nog skulle kunna få plats i skåpet, det gick nästan att stänga.. *stolt*

Nä nu ska jag coh min lugna fredag äta middag och ta sig till stallet!

SMACK!


Frukost på jobb

Tur säger jag! Jag har fortfarande jobb, i varje fall halvtidsjobb i två veckor till. Det är najs!
Även om mitt kära yrke har mist allt som kallas för utmaningar kommer jag ändå sakna det, Så många fina människor här liksom.
 
Fast vad ska man ta och göra restarande tid, jag menar den andra halva då jag inte jobbar.. hm.. inga pengar ingen lägenhet.. KUL? NÄ Men jag får väl fixa det.. mitt nya städbolag kommer kankse slå stort vem vet..

Jag måste bara påpeka en sak. Visst vi har råkat ut för en jordbävning, inte ens det jordskalv, det var absolut läskigt jag kan ine säga något annat MEN för helvete vi svenskar borde skaffa oss ett liv! Är det ingen här som har koll på vad som händer i övriga världen, där dör människor varje dag och vi klagar över att ett jordskalv gjorde så att katten sprang och gömde sig.. Jag tycker att det brister lite i respekt. Det var till och med någon som ringde in till radion och sa att dom tänkte hoppa från 4:e vångingen... OKEY? hahahhaha.. jag blir så glad över att människor kan vara så fruktansvärt korkade..Klart att man blev rädd först, väldigt obehaglig känsla MEN sen måste man ju börja tänka.-. Vad hände EGENTLIGEN? Dom jag jag tycker hela världen borde tycka synd om är mina aquariefiskar.. Ett spel trillade ner på deras bo, krossade taket som ramlade ner i aquariet. Glas ÖVERALLT. Det är LÄSKIGT det kunde ha DÖDAT dom stackarna. Men nu hände inget så nu simmar dom runt som vanligt utan tak. TUR.

Nä nu ska jag jobba!

TAKE CARE!


Tur att alla vi bloggare har något att skriva om..

JORDBÄVNINGEN!

Skit coolt, men sjukt läskigt. Hela min gaderob flög ut. Glas överallt, inte alls kul men jävlar vad det gungade och lät.

Sjukt imponerad av vad naturen kan göra.

NU måste jag jobba!

 Här startade den

Plötsligt händer det..

Hej!

Jag har varit ledig idag, sjukt hyper nu, tur att man ska besöka Emma, dricka chailatte (vi ska försöka) och skvallra, tror det är dags, finns alltid ngt att prata om iaf. I morgon är det jobb igen, får man se om man får vara kvar lite längre.. känns sjukt segt just nu men men.

Men det var inte det jag skulle skriva om, idag slog jag på TVn hade inget direkt att titta på, såg att dom sände Baywatch på danskkanal 1. Okey, fungerar det är ju trots allt David Hasselhoff... Jag gillar hans låtar och tycker att hans pizza är smarrig :). Så jag börjar titta men vad händer? Erika börjar böla, det var så sorligt så att jag grät... Vem fan gåter till BAYWATCH? Sjukt men sant.

Igår var det Luciashow det gick utmärkt eller nja, men kul var det! Kolla mer info här : http://cajsaskold.blogg.se.
 
Borde lägga upp en bild på min utomordentligt snygga häst! Kommer.

I fredags var det lussevaka. Sjukt kväll, hände kankse inte så mycket mer än att jag minns jag blev full: Men givetvis hade jag mycket trevligt sällskap som följde med under natten :) Här är lite bilder:





Ps. Jag önskar mig bilder från mina andra vänner. NU!

Take care =)

Its raining men

So that each and every women would find the perfect guy...
Im gonna go out and let myself get absolutly soking wet!

Bra toner från Geri Halliwell. Tänk så kunde verkligheten varit såhär :)

Längtar tills ikväll....!!


EAGLES NÅGON?

Hej!

Sitter på jobb, har noll att göra!

Någon som vill gå på eagles konsert med mig?
820 kr. Fredag 29 maj!

KOmmer bli najs!

SMACK!

Nu jävlar ska jag bruka allvar!

Läääängesen jag skrev i bloggen och det är inte bra!

Tänkte uppdatera er på det senaste för er som är intresserade.

Julfesten i fredags, haha jag hade så jävla kul! Kunde typ inte blivit bättre! Även fast jag jobbar på samma jobb som mammsen och får vara aningen mer sofisktikerad, inte för att mamma bryr sig utan alla andra som bryr sig om vad jag gör och vad de sedan måste säga till min mor. Ajja vi började i varje fall på AQ där drack vi plite vin och spelade bordtennis. Jag spelade inte då jag hade 10 cm höga klackar på mig och golvet är haaalt. Plus att jag inte ville bli svettig. Sedan bar det av i taxi till Limhamn och utmaningarnashus. Jag delade taxi med de unga grabbarna, drack öl och pratade om vilken klubb som var bäst i malmö. Jag minns inte vilken vi bestämde oss för, för vi blev så jävla kissiga (OBS i en taxi med 21 åringar behövs det alltid en kissepaus, men nu var det ju flera taxibilar så det blev ingen..) Kissad och färdig blev det ajg som delade upp lagen (jupp militäruppfostran i det läget är inte helt fel..) Sedan var det dags för utmaningarna, lite segt kanske men det var skit kul ändå, vårt lag hade askalas kul! Det bästa är när M och jag kommer på ett fusk så att våra lag tjänar 150 poäng var! hehe!
Annars var det en trevlig kväll med flört och grejor. Bästa vän blev jag med klottretsfiende som bjöd på drinkar! OCH jag lyckades få en drink av snåle mattias med.. hihi, Tack söder!
Efter Limhamn med utamningar, dans och bakåtkullerbytor drog M,P och jag till Harrys, sedan kom resten av gänget dit. Kul hade vi och mycket drack vi! Dans, flört och tafs! Allt man behöver!
Natten spenderades hos M, jag vet ingen vet för det akn bli så mycket skvaller, men jag sov i gästrummet!

Ajja igår vad jag bakfull och sov, 9 missade samtal när jag vaknade haha du är så söt. 9 moahahaha!

Nu ska jag kila. Lägger in en bild från den gamla goa tiden. ENJOY!


PS1 fick nyss reda på en hemsk sak, Diva är avlivad, fan vad allt kan sluta på en sekund, sammanväxta kotor, medfött. Jag pallar inte! Tänker på dig Annika, du förtjänar inte sånt! Inte den underbara hästen iheller. Finaste!

PS2 Fan jag måste sluta hålla på med sånt... måste!

RSS 2.0