Thailaaaaaaaand

Äntligen! Alltså idag har verkligen varit en grym dag =D

Först var underbara Laura och jag ute med Z:a och tävlade. Laura har koll och jag sparkar och styr;)
Nejmen, Tuuuttan var jätte fiiiiiin<3.

När jag kom hem var min underbara pojkvän så söt att han följde med mig ut och servade hela mitt hästsläp. Fixade bromsarna som låst sig, fixade lamporna, oljade allt. Ja jag måste säga det är en HÄNDIG man. MUMS!

Sen som grädde på moset bokade vi vår resa till Thailand. Alltså FY FAN vad underbart! dock endast elva dagar MEN vi har ju ett eget hus att bo i. Det är fint med vänner <3. Längtar som fan. Denna sommaren kan bara blir bra, thailand, ACDC och sen kanske om jag har tur, kroatien..=)


Ajja nu ska jag nanna.. har inte fått sova ut en enda dag på hela helgen.. men det var det värt, sen att jag ska jobba imon är ju en helt annan femma. Men lite cash nu när jag snart ska resa är väl behövligt!

Vi ses!

PUSS!

Ps Vem fan ska kunna byta äkarundersökning med mig. Hoppas det löser sig! Ds.

Tentafri=)

Fan livet leker nu.. Skrivit färdigt min äckliga tentor.. Tror att jag klarade dom med =D

Fest i fredags: Eftertenta/inflytntingsfest hos Lina, Lajna.se. Kolla in filmen! Mycket trevlig fyllefest med många roliga människor. Studenter är bra och flippiga.. =) Tack Lina för trevlig fest!

I lördags var jag först bakis.. tog hand om min lilla häst.. (har blivit grymt fin dock =)) Sen hade jag en djävulsk huvudvärk.. men inget en stark jelzincola-grogg kunde fixa! =D Sen var det bar det av till en mycket trevlig förfest hos Micke och Emma. FAn vi 6 borde festa oftare.. så jävla kul har vi varje gång=) Annika var också med på ett hörn, om jag får säga mitt, passade hon in prefekt=) Flippet själv=) "ratarataraa" tihi. Efter en sjuuuk taxifärd var vi äntligen framme på Dannerodär vi fick mat och annat gott! Mycket trevlig fest. Gänget dansade satan ta mig (synd bara att det var ett jävla miffo som var tvungen att bråka.. Erika gillar inte)!
Förutom T, TS, C, M och E täffade jag ännu en underbaring Anna, allstå denna tjej är så jävla ball. helt underbar!

Nä tack Min älskling, Thomas, Cajsa, Micke och Emma för en trevlig kväll<3

Nu ska det duschas och ägnas lite tid åt barnen=) Nu är det barnvecka=)

Och till er som saknar mig! Här har ni ett inlägg och jag lovar att uppdatera snart!

Puss och kram!


Måndag

En vecka kvar till första tentan, Lite nervöst, hoppas verkligen att min förmåga till att plugga håller i sig.. är sådär lagom trött på att läsa igenom böckerna nu.. Idag väntar en ex-tenta och checklistan.. Parallellt med detta ska jag hinna dammsuga ovanvåningen.. Sen blire föreläsning 3-5. Vilken dag... Tur att jag har systern min som kan ta hand om hästen när jag inte har tid..

Var på poadtrip med Lina genom smålnad igår. Mycket trevligt och MYCKET tjejsnack. Me like! Möblerna kunde lastas fort, två pojkar som förberett allt, fast det är inte mer än rätt=) En chockladkaka fick jag också.. I bland är det bra tt vara minst ;)  Sen när vi kom hem efter typ 4h till i bilen så hade vi både Gustav, Jenny, Älskling och Philip som hjälpte oss att lasta ur bilen. Snabbt gick det med, allt går undan när man hjälps åt! 

Farmtiden ser ingenting ut. Jag har bestämt mig för att leva här och nu och har max planerat fram till sommaren... Vill inte hoppas på för mycket. Dock hade en mysig charter till varmare breddgrader inte varit fel sisådär till påsk. Ja jag ska åka. Alla som vill följa med är välkommna =).  

Nä nu ska jag kolla igenom sommarjobben igen.. sen blir det plugg. Jag har mycket att göra!

Puss och kram

RSS 2.0