Säljare, ngt för mig?

Hallu!

Jobbet går bra, och vet att Hon på andra sidan atlanten har det bra.. Fast Patte och Matte är inte på jobbet de är på Mallis.. haha kurs. eller ngt sånt, tror mest de sitter och solar och dricker öl.. mm! Inte helt fel att vara säljare va?!
 
Johan på jobb har bjudit ut mig igen.. nästa onsdag ska jag fan tacka ja=D

Jag är trött, fruktansvärt trött på allt. Du vet när man är någonstans där man trivs fast ändå är det ngt som inte stämmer, jag är liksom inte bekväm till 100%.. Därför kommer det aldrig leda någonvart, jag ska sluta snart, såmåningom, NU.  "Flummig parantes på inlägget"

Nu är det Diva som gäller sedan hoppträning med Zefina för Pontus, hetepontus hihi. 
By the way någon som äger en kläning i frankrikes färger?

Låtar verkligen värda att lyssna på:

Dancing in the dark, Jessy
Chasing pavements, Adele

TAKE CARE:) 

Så var det måndag

Jag är enormt förvirrad som vanligt, önskar att någon bara kunde berätta för mig hur jag borde göra.. usch.. men ja det är väl bara att tänka vidare..

Jobb idag igen..kul som vanligt i för sig=) Men nu är jag trött har en otrolig mensvärk som inte vill släppa..:S Ska ta en dusch och sen sova.

Har kommit fram till att Andreas på mix city och jag har exakt samma tankar om melodifestivalen.. läskigt=P Jag vet, jag lyssnar alldeles för mycket på den kanalen.. hehe..

Tog det aslungt i helgen fredag, slappande hos Cajsa=) Lördag 20 årsfest, stack därifrån tidigt med Tessan och hem till azar för fniss och prat, Underbart=D Sedan var jag fylletaxi till pojkarna på natten=) På söndagen sprang jag 1,2 mil..eller nästan gick lite ibland för det var asjobbit, fy fan.. det var Filip och Fredrik som "lurade" ut mig på den rundan;) Men kul var det även om vi ibland har lite olika åsikter om saker..

Så nu till helgen kan ni tänka er att det blir rejält med festande.. wiiie=) Återkommer om det såklart!
Nä nu är det dags för avslappning..

Patrik Isaksson och Sara Dwan Finers låt " du som tog mitt hjärta" är riktigt bra! Lyssna på den vettja=D

TAKE CARE:)

Förresten var och plåtades för ett tag sen.. =D Ett par bilder därifrån:

          

Alla hjärtans dag

Jepps, nu har alla hjärtans dag passerats detta året med, som vanligt kändes dagen som en vanlig dag, bortsett från alla (kedje)sms man fick. Fast det är ju ändå sött att det finns folk som tänker på en =D.

Men dagen blev en riktig höjdare trots allt;) Ingrid, min receptionistkollega, och jag fick två godisaskar med godishjärtan från mat på jobbet. Vi som är väldigt snälla delade med oss till hela företaget. Det uppskattades vill jag lova även om det bara blev 1 per person typ (vi åt väl några fler;)) Som jag kankse inte har nämt tidigare då det är väldigt längesen jag skrev senast så trivs jag jätte,jätte bra på mitt nya arbete. Matte och Patte på "landet" är underbara, får mig ett rejält garv varje dag, underbart! Trivs även med alla dom andra på kontoret, och dom i verkstan så det kan inte bli bättre=)

I varje fall jag blev inbjudet till landet av Patrik på frukosten, satt där och drack kaffe och skrattde åt Patriks sjuka mimspel=P Säljare eller komiker båda passar. Skulle gå tillbaka till Ingrid, då Patrik undrade om jag ville följa med honom och Jan på middag (alla hjätans dag middag) , jajemen! Så vi lunchtid körde vi in till stationen i det underbara vädret och åt på VESPA. Gott gott, dock fungerade inte mitt kort, lite pinsamt, men vi var ju ett sällskap med två söta pojkar som bjöd.. eller ja sålänge..

Kom tillbaka, tackade för middagen. Skickade sedan i väg ett mail till Patrik då jag tackade för middagen igen, tycker inte riktigt om att inte kunna betala för mig själv ser ni, och sa att jag snart skulle bjuda igen...=) Några timmar senare, jag sitter ensam i receptionen, kommer Patrik med ett godishjärta "Här har du snäckan, lite love.."naaaw snutt vad söt han är=P Där satt vi och åt våra hjärtan, alltid roligt att bli uppskattad på jobbet! (Make people melt;))

Men nog om det, det är verkligen ingen romans om ni tror det bara vanliga arbetskolleger som har grymt roligt på jobbet, samma humor=P.

Väl hemma från jobb var det dags att besöka mina söta pollar, skippade träningen tycker faktiskt inte att det lockar lika mycket längre:S .

Kvällen avslutades dock perfekt med hjärtat mitt =D Mysigaste pålänge och hetaste på länge. Vilken alla hjärtans dag jag hade.. underbar bara så att ni vet;)

Annars rullar livet på, riktigt glad "nuförtin" =D Härligt att komma tillbaka från allt tråkigt.. Vi hade en roligt rolig jobbfest i onsdes på jobbet med, massor av tävlingar vilka jag var grym på fast jag vann inte alla gånger förlorade mot Mattias på helifighten (hans helikoptrar tål att påpekas) som jag så snällt fick träna på innan i hemlighet på hans rum.. haha fan vad han lurade mig! Massor av vin och trevliga samtal med söta och snälla människor=D Andreas Hurtig ska dock ha stryk en dag då jag ska komma å spela pingis på hans jobb, han vann med en boll trots att jag hade högklackat..=P

Saknar min lilla vän enormt, redan, tror att jag ska skriva mail till henne nu..

Har ni märkt att jag sitter här och skriver på en fredag måste börja dra ner på min alkoholkonsumtion vet ni;) Fast nu spelas alla som inte dansar är våldtäcksmän fan blir riktigt festsugen!!!!

Hörs snart!
TAKE CARE:D

Veckans snusk:
E: "Hur går det?"
P: "Det går alltid för mig..."


Ännu en vecka och en helg har passerat..

Sådär ja.. nu har jag jobbat min första arbetsvecka av mina 5 månader på AQ.  Riktigt kul faktiskt, riktigt trevliga arbetskamerater.. trivs som fisken i handsken, nä, handen i vattnet.. haha nej men som fisken i vattnet..=D haha sitter och drar skämt för mig själv:P

Just nu sitter jag och laddar upp bilderna från i fredes på facebook. 165 st haha det var en rolig fest ska jag säga er, min lilla Cajsa har nu blivit gammal nog att gå med oss ut;) Nä men en mexicanskafton bjöd hon oss på.. mycket tequila.. var full innan huvudrätten ställdes på bordet;).. men kul var det, riktigt lyckat.. med alla mina favoriter:D Gå in och kolla bilderna vettja..

Nä nu ska jag gå ut och träffa Annika.. Vi ska avsluta en sak... äntligen.. Ska fortsätta en dag..

Musik är underbart!

TAKE CARE:)

RSS 2.0