Idag..

Idag skulle jag eg provat på att köra vattenskoter. Men så blev det inte.. så nu sitter jag här i soffan och vet i fan vad jag ska göra..
*Söka jobb.
*Skicka ut inbjudningar.

Fan har hänt en hel del, Dansgalan nu förra helgen, vildt vildt men kul kul. HAde en super trevlig förfest och heöt ok time inne på dansgalan, kul att träffa massa gamla vänner :)

Sen tävlade jag i söndags i hermanstorp, nära falkenberg. Åkte upp kl 8 på morgonen startade kl 20 i 1. Vad tror ni händer, jag råkar sakta av och sätta i gång vid fel bokstäver vid tre tillfällern och dommaren utesluter mig. GAH. T.o.m överdommaraen tyckte att det var lite hårt dömt så jag fick forts utom tävlan. Min underbara häst nollade både hoppning och terräng. Wonderful! Tävling på söndag igen, lääääängtar!

Nu hoppas jag på ett beök på sjöborakan i kväll med T. Annars inget nytt!

Puss hej


Nu bleks håret!

Alltså finns det ngt bättre än att ha en sunt förhållande till folk som säljer hårvårdsprodukter.
Just nu bleker jag håret gratis=)  Kanon tycker jag

Håret bara växer och växer och tror ni att jag har råd att gå till frisören och pengarna flödar. Nej givetvis inte. Så då är det bra att känna en T som känner en M som är en duktig DILF och balnda och belker mitt hår :)

Fortf inga bilder. Kommer

Ska in och fika med päran idag. =) najs längesen man såg sin FH :)

Hörs snart igen!

Ska ägna lite mer tid åt min öl nu :)

SMACK

Ja jag lever

Fast på ett helt annat sätt. Alla blir chockade men så är det och jag är glad:)
Dock är jag arbetslös så det får fixas till.. Har ett projekt på G. Hoppas nu att det ska fungera,
men det tror jag, har en bra grund iaf  :) :)

Hästen går underbart fint. Kolla härliga terrängbilder på fejjan. Blev fanatmig placerad i dressyren nu senast. i BÅDA klasserna, sjukt stolt=)

Snart är det dansbandsgala och då ska det festas SATAN, och tas bilder så det kan läggas upp en ny mapp på facebook. Har i för sig bilder från valborg och tänkte lägga upp som med om min man får tummarna ur röven.. ;)

Annars inget nytt. Jo en bild på mig, eftersom det är min blogg..


PARTY!

PUSS!


RSS 2.0