Snygga sportbilar= penisförlängare?

Jag har tänkt en del på detta dilema.. Först så tyckte jag att det är så sant!
En riktig man ska väl inte behöva en sån bil, men sen har jag märkt att det kan visst hjälpa till, det fungerar i varje fall på mig (ingen överraskning för vissa kanske..)

Mattias på jobb har en röd corvett. Det är den snyggaste bilen jag sett, (hör på mig, jag är kär i en bil.. fuck). En asball sak hände.. jag går längs med trottoaren, känner mig sådär lagom het, plötsligt från ingenstans tutar en bil, Jag ser ju att det är M i hans corvett, kör upp framför mig på trottoaren och plockar upp mig, haha det måste sett sjukt ball ut, utifrån sett, och det var rätt hett med..:) Åkte i den igår med, fy fan vad det kan accelerera FORT ;) Nä nog om den. 

Så enligt mig, fast jag inte vill tänka så, så blir en man snyggare med en snygg bil. Thats it. 

Just nu är jag inne i en period då jag är så jävla ytlig, vill verkligen ha en "tätt" man.. Äh det vill jag ju inte i längden, men det hade varit ball att prova vara lite åt, troféhustru hållet..  

Ska träffa Martin när jag kommer hem igen, alltid mysigt, men ändå vill ja ha det omöjliga, det som jag inte kan få.. Varför är det alltid så? Nä, jag ska försöka vara seriös.
M och jag har exakt samma intressen, kommer vara asball när vi åker till köpenhamn, Bodie utställning, medicinska, tivoli, supa, erotiska..:D Kommer bli en höjdar kväll och fan vad länge vi har planerat nu... Nu ska vi inte ses på en månad, vi planerar inte våra resor särskilt bra.. MÄN den som väntar på ngt gutt väntar aldrig förlänge..

Ajja.. nu ska jag kila.. har ju en del att stå i denna veckan.. måste ner å packa.. wiiie. :D

Vad har Putte lärt mig denna veckan: Vad får man om man lägger en humla i ett treorör, jo en massagestav.. hihi

TAKE CARE:)


Min dator har engelsk inst'llning.. st;;;;rigt

jaha nu sitter jag h'r en s;ndag och kan inte skriva [;' aao menar jag d[.. segt!

Spelade match idag, storstryk som vanligt men men, nya tag e de som g'ller!! :)

Haft en supermysig helg men ocks[ skit ball:) Erika har vatt p[ date.. jojo de kan man knappt tro, gick helt ok, 'ven om han har lite brister.. men sweeet e han anda:)

Samtidigt e jag lite radd for att gamlaErika is back. Hahaha fan vad stört (min sv. inställning är nu tillbaka funnen:)) var ute typ ensam i lördes, först på en 22 års fest hos Sanna, Riktigt trevligt! Sedan drog ajg till Sydskånskan där Taf spelade.. hihi, aslängesen jag såg dom vettu.. Så där träffade jag Carro som var sjukt impad över att jag tog mig in på mitt utgångna studentleg, fast det eg. inte avr så mycket till bekymmer. 

Tillslut börjar dom spela, haha vilket ös det var. Kul att se att dom känner igen en, som sagt fan vad sjuka stunder vi haft ihop fast ändå sjukt balla.  (M ord eller var det  W?) Kul hade jag iaf. hade glömt bort min talang och fick öva lite på den igen så nu är man med på film.. haha Undrar ifall jag gör allt för att hamna i centrum..;) Äh men jag hade  skit kul faktiskt.. Synd att man gjort så mycket dumt med dom så att man inte bara kan umgås som normala männiksor när man ses. Och efter denna gången blire nog inte så mkt bättre... OPS. Fast där var en skit söt kille till en början men när han började slicka och bita mig på benet sjönk han ett par steg på snygghetsskalan vill ja påpeka..  Konstiga människor dom dära.. Fast sjukligt balla och schyssta :D

Nä nu ska jag till stallet och hålla lektion, sen rida. Längtar satan till Afrika!

TAKE CARE:)

 Styrka ;)

 En sån vill ja ha!

 Sweeet


RSS 2.0