Long time no see

MEN nu kommer det ett nytt blogginlägg á la Erika. Mycket trevligt har hänt på sistone..


Roskilde 08. Underbart som vanligt. Måste nog säga att det året var bättre än förra.. kan bero på att vädret var tusen ggr bättre. Vårt mysiga camp betod av Cajsa, Filip, Andy, Lisa, Anne, Hampus, Ganne, Chrille, Erik, Emelick och jag. Underbart gäng må jag säga! Riktigt kul har jag haft! Det er for VILDT! JD, röka, helrör, öl, funghi, stol, cigg, boxas, KANELSNIGEL är några av det ord som sammanfattar HELA festivalen. Bra band att komma ihåg är: Band of Horses, Lucy Love, Chemical Brothers, Alphabet, Kings of Leon, Judas Priest, Bob Hnud, Goldfrapp, Robyn, Säkert!, Radiohead.


Sen hade vi ju Falsterbo horseshow. Underbart detta med. Vi tog SCHLAGERVAGNEN och drog till falserbo två dagar! Strandbaden, hästar och fest. Läs Emma Ks blogg, den berättar verkligen allt: emmaak.blogg.se. Tack för en underbart helg med underbara människor.. <3


Denna helgen har bestått av mycket umgänge med Cajsa.. =) Först var L-L, Filip, Cajsa och jag på Bodies utställningen i Köpenhamn. Det är en utställning av den människokroppen och ALLT är från rikiga människor. Att se en flodd människa med muskler och organ är inte helt fräscht kanske men verkligen INTRESSANT. Visst man kan undra vart dom fått alla kroppar ifrån och om det har gått rätt till, men lärorikt var det verkligen. Den svarta lungan fick verkligen en att reflektera över varför man överhuvudtaget röker.. Den var verkligen SVART!

Fick också se foster i olika stadier 14 veckor och framåt, det var coolt att se hur skelettet växer ihop allt mer och mer och hur olika kroppsdelar utvecklas. En arm, flytande i någon sorts vätska, av endast artärer, jäkligt cool!

Det hela avslutandes med att vi fick hålla en hjärna, en lever, ett lårben och en fot (endast senor och muskler) i handen. Yummie.


På kvällen sen träffade vi M och hans bil. Så vi satte oss i den och åkte upp till Helsingborg, där vi tittade på Amanda Jenssen, Jill Johnsson och Bob Hund. Hade en riktigt rolig kväll J Öl, bra musik och umgänge med trevliga människor.. Synd bara att det inte var den röda som rullade upp där..;) Kvällen avslutades med jäkligt ont i fötterna och en grabb som talade om för mig att jag var den vackraste kvinnan han någonsin sett.. NAW!


Ajja nu måste jag jobba lite.. ta hand om er så hörs vi!


PUSSSS


RSS 2.0