realitycheck!

Ja så var det sista dagen i Januari, jävlar vad tiden går..

Jenny, en av mina nya underbara klasskompisar fyllde 30 igår och självklart skulle detta firas.
Jonna, Lotta, Jenny, Jag och Cajsa åt en underbart god middag (tack Jenny) För att sedan dricka oss fulla på martini, vin och cider..=)

Taxin tog vi kvartöver 12 till Etagé i Malmö, måste ju visa alla ovanför Skåne att det finns andra klubbar än bara nationer..:P
Även om Etage har mist sin charm, (enl mig, kanske för att jag livit gammal och inte uppskattar trängsel, konstigt raggande killar och stupfulla människor).
Men vi 5 höll oss på schalgergolvet, där de spelade gamla goa låtar :D Och dansade satan ta mig..=) Även om det dök upp en hel del wierd guys så var det trevligt trevligt!

Ajja, nu till realitychecken.. Vi går ut från Etagé vid kvart över tre plötsligt hör Cajsa och jag typ ett smatter, låter lite som knallpistol, smällare ngt sånt, men ändå är ljudet väldigt obekant. 4 sådanna skott hörs och sen blir det tyst, Vad hände sa cajsa? Mer behöver vi inte tänka på det för när vi kommer fram till stortorgetspakering ligger där en människa bland en hop av människor, skjuten får vi reda på av en kille som kommer springande för att tillkalla Polis. Sen bryter helvetet ut folk skriker poliser springer från alla håll och kanter taxibilarana dirigeras om och mitt i allt snöfall står jag en bit bort och ser hur de förjäves försöker rädda livet på killen. Jag blir rädd men kan  inte röra mig, han är ju helt livlös, är det såhär det ska vara? Tankarna kan ju inte låta bli att fara genom huvudet, vad händer nästa gång, kanske är man själv på fel plats vid fel tillfälle..? Även om jag vet att sådanna saker är "interna" så va fan, det är en pistol som avfyrats, 4 ggr, för att döda.. SJUKT. Jag läser om det i tidningar varje dag, men att uppleva att höra, det är en helt annan sak.
Dessutom är det fullt av människor på platsen, men ingen hejd finns, men å andra sidan vem våga springa efter en beväpnad man/kvinna? VEM? Polisen gjorde ett bra jobb, C och jag fick gå lite längre för att hitta en taxi, hem kom vi..... Men oj så rädd jag var!

"Skotlossning på stortorget", sydsvenskan.

Otroligt!

I morgonbitti har jag klarat mig en vecka utan my love. Detgår lite upp och ner med saknad, nu saknar jag honom som mest, du vet, har precis fått ett SMS som jag inte kan svara på, jävla tele2comviq. Ska börja städa, blä.

Sen tänkte jag lägga mig i jaquzzin och läsa lite fysik! Jepps så blir det. Inga nya uppdateringar nu, mer än att skolan börjat, därmed allvaret. Dock kul att träffa mina bitches i skolan..HAHA.

ha det fint!!

//Erika


Vilken helg

Så ja dags för uppdatering, har vaknat upp ur min bakiskoma och ska snart ner till stallet och städa deras boxar.
Sen så blir det nog lite ridning=)

Helgen kunde inte börjat bättre än fest med mina tjejer.. Först kom Mimmi, Emma, Sys och Axan. Vi åt pizza och snackade skit och började  dricka så smått. Sen kom resten av gänget, Emelie, Malin, Päran, Josse, Natti, Emma, My och Madde. Då började drickas på riktigt,  Malle fixade spellista..Och jävlar vad vi dansade efter ett par glas. Rolling med Tina Turner är stora favoriten.. DAAAANS.

Sen dansade vi, försökte få igång sing star, gick inte, spelade sing star på Philips rum. Bättre, för då kunde vi spela musik nere och sing star uppe. Axan bäddade Philips säng, vad fint det blev snäckan..=) Sen öppnade ngn hans fönster, icke smart drag jag upptäckte det först nästa dag.. = kallt! men som tur var var dörren stängd.

sen åkte vi taxi med Jesper. Alltid lika kul att försöka få den bästa rabatten, men det får man typ aldrig.. Sen anlände vi till mitt älskade etagé. Som var totalt dött. Tyvärr. Men vi dansade ändå och satt på topfloor, där vi fick gratis drinkar av en kille. Suveränt. Den var skit stark, och min egna drink var god, men jag drack båda sen var det dans resten av kvällen, tills vi avslutade allt på BK, och åkte sedan hem med Dick..

Haha " Har du två pojkar? Jävlar vad du och din tjej måste ha haft sex.." Erika i ett nötskal.

Igår, söndag och JÄTTE bakis, blev inte människa förrän jag åkte ner till stallet halv 6. Sen kom Emma Klämma hit med taccos råvaror, Cajsa och Emma fixade i köket, jag fick agera man och tända brasan, Laura var mest söt. Sen kom Maria och vi fem käkade, sen kollade vi på Paradis XL. Sen lev det massor av skitsnack och gulligull med hundarna Torkel och Shira =) En mycket bra kväll med andra ord :D Tack brudar för att har varandra nu när männen åkt iväg <3

Man känner faktsikt massor  av saknad, speciellt nu när mina SMS inte når fram och vi kan liksom inte kommunicera på ngt sätt.. och det är ganska drygt och tråkigt. Men jag skainte klaga, detfinns vissa som är ifrån sina pojkvänner i flera veckor. sjukt skulle aldrig klara det.. blir kanske bättre med tiden..<3

Ajja.. Nu måste jag dra mig härifrån.. ska ta på mig ridkläder och rida, sen blir det nog färgning av Lauris hår, sen köping, och slumdog millionaire med Emma ikväll. UNDEBART!

Puss och Kram


 

Alltså jag måste bara uppdatera en gång till..

Hihi trodde inte dagen kunde bli mer händelserik, det enda jag skulle göra var att hämta mina skor..

Men, sätter mig i audin (det är thomas bil, men ser den som min nu när han är borta..)
Han har nog också insett det, så när jag stiger in i den tutar det att det behövs bensin, först tänker jag fan måste jag tanka, men å andra sidan varför ska han ge mig en fulltankad bil när det är jag som ska köra..

Ajja i vilket fall inser jag att jag måste tanka om jag ska ta mig hela vägen till lund.. jag kör förbi hydro, den macken brukar klödda så jag bestämmer mig för preem. Det skulle jag inte gjort, SOPPATORSK mitt i svängen in till Preem, hahahahaha. har aldrig haft det innan, men bilen liksom hoppade fram lite..
Alltså jag trodde iaf att det var så mkt bensin att jag skulle kunna ta mig till macken, men ICKE. Så ja, efter några försök att starta inser jag faktum att bensinen är slut, så får Erika hoppa ur bilen och PUTTA. Men ser ni, det är inte jättelätt med en Audi A6, den väger ju en del om man säger så.
Tur att det finns folk som hjälper en =) Tillslut nådde bilen pumpen och bilen fick dricka lite.. HAHAHA vilken upplevelse. Thanks babe=)

Inte nog med det, med en bra skiva, lady Gaga's Romance och bra fart över knivsåsen får jag plötsligt syn på en bil med två långa antenner.. (Shit det kan vara en civilare..) Så jag får ju "sakta in lite" och lägga mig bakom bilen. Min kära pojkvän har ju sagt att civilare har en extra backspegel.. Jepp Erika kollar in genom bakrutan på bilen och mycket riktigt en extra backspegel. Ojsan! Men det var ju bara och hålla hastigheten så var det löst!.. haha.
Så nu får jag faktiskt tacka min pojkvän för fina tips så att jag kan ta mig fram på vägarna "säkert" <3

Så nu ska jag laga lite mat, sen är det fodervärdsmöte, solning och te!

Puss 
 Gotta löööv cars

En vecka

Så har precis vaknat, efter att ha
gått upp kl halv 5, kört älskling med vänner till kastrup
köra hem,
kört fel E22 inte E20 så fick ta en sväng inom lund..
Hittat E22
kört av i hörby,
lämnat bilen på service.
Gått ut hela vägen till Ica kvantum vid rondellen i hörby,
ringt min syrra (sov=en extra halvtimmes väntetid),
Väntat på att Ica skall öppna, kl 8
Handla bulle, kaffe, äpple och en Solo
Maria kom
Åkt till Veberöd,
Sov

Nu sitter jag och lägger upp bilder på Fejjan, ett helt album har försvunnit.. Hm skumt! Ajja.. datorer.

T ska vara på kap verde en hel vecka.. Avis som satan, men mest undrar jag, hur ska man klara sig en vecka?.. T och jag har sovit i sär som mest två dagar på ett helt år.. Jag vet, det är nog ganska bra att vara i från varandra en vecka åtminstonde.. :P

Nu ska jag snart ta "min" audi och köra i till lund, hämta ut mina skor.. =)
Sen är det fodervärdsmöte ikväll. Sen givetvis solniing med Emma<3

Och IMORGON är det städning sen fest med brudarna, jag LÄNGTAR!  Och vi ska dansa på etage, wiiie!

Take care folks =)

och du älsk, om du läser detta, Skit i Stalker Rose och njut av din vecka med boysen. Det hade jag gjort <3

SMACK!


Måndag

En vecka kvar av total ledighet. Vad ska man hitta på?
Sigge ligger här i mitt knä, så jävla söt. Sigge är mammas och pappas nya kattunge.

Satt och kollade på bilder från tiden då allt var en hemlighet.. tihi, vikla festbilder, men kan inte säga att dom är ngt bättre idag.. Mognat jovisst :P

Snart börjar skolan och jag tänkte söka lite sommarjobb, får nog börja nu ifall ajg ska hinna.. Någon som kan tänka sig ge mig ett.. I för sig får ajg betalt praktikplats på brandkåren här i skåne är saken biff. Tänk få betalt och vara bland massor av brandmän hela dagen, förlåt T.. :P Se men inte röra.. :P

Bjuder på en bild på Älsk och mig från julafton

Jag klädde granen:

Sigge: och senja.


BAAAAAKIS

Shit alltså vad man kan bli seg efter en riktig festnatt.
Var hos cajsa och thomas igår, bjöds på trerättersmiddag och massor av skratt, sprit och spel.
Vi dricker och dansar som om det inte finns någon morgondag, just därför älskar jag när vi 6 festar. Det blir verkligen alltid kul och galet, därför kan vi inte ha sånna fester med ngn annan stackare.. tihi.

När vi festar med andra får vi faktiskt vara lite mer sofistikerade.. =) Bilder kommer upp på fejjan.. !

Tur att Emelie, fredrik och Disa tittade förbi annars hade min älskling och jag nog inte gått upp förren 5. vi gick å la oss halv 6 i  morse så det förklarar varför vi var så j***a trötta ;) Men Emelie och Fredrik piggar alltid upp, kaffe, cigg, kaffe och pizza sen var jag nästan människa igen.

Åkte till stallet vid 5, forda och rida, planerade att fuska och strunta i ridningen, men då kom min favvolaura och fick upp mig på hästryggen och hjälpte mig att ge hästarna mat. Underbart!!

Nu tänker jag rosta mackor och bre honug på dessa. MUMS!

Take care :)

Vilken härlig förmiddag=)

Har varit i stallet hela dagen.
Svinkallt, det märktes verligen på hästarna också.. Zefina sprang som en galning i hagen och pep bara för att få upp värmen, ja jävlar vad hon lekte, underbart att se=D Charlie försöka hänga på i hagen berdvid.

Nu äter hästana sitt hö solskenet och jag sitter frusen i soffan och har precis tryckt i mig en sallad, mmmm!

Nu ska jag bege mig till Blentarp.

Alltså jag blir så jävla irriterad, så ringer han frågar en fråga jag svarar, sen säger an snabbt du var inte rolig att prata med och lägger på i mitt öra! HATAR DET! GAAAAAAAAAAH

 Kiss my AS

I morgon är det arbetsdag i stallet. Pust! Men det är också fest! WIE


RSS 2.0